Erfgoed Leiden en omstreken

Info

Uw Verhalen

Ons gemeenschappelijke geheugen is een van de belangrijkste bronnen die we hebben over het verleden. Omdat wij er in geloven dat we met zijn allen meer weten dan alléén, is Erfgoed Leiden en Omstreken benieuwd naar uw verhalen.

Dit kunnen overleveringsverhalen zijn, maar het is ook de ideale gelegenheid om uw eigen regionale onderzoeken te delen met een groot publiek. Dus weet u bijvoorbeeld alles over de middeleeuwse geschiedenis van Hillegom, of heeft u mooie verhalen over Leiderdorp in de Tweede Wereldoorlog, dan nodigen wij u van harte uit om deze op onze site te zetten.

Deze informatie kun u zelf op onze site plaatsen. Meldt u daarvoor aan via 'Mijn Erfgoed' (knop rechts bovenin). Voeg vervolgens uw verhalen toe via het 'Overzicht' (verschijnt na het klikken op Mijn Erfgoed als u aangemeld bent). Als u uw verhaal heeft geschreven, kunt u er ook interessegebieden aan toevoegen, zodat mensen hier op kunnen zoeken.

Op dit moment zijn er op de website al meer dan honderd verhalen van bezoekers te lezen en te doorzoeken. Wij hopen dat u ook uw steentje wilt bijdragen. Ons regionaal erfgoed wordt namelijk niet alleen door ons in stand gehouden, maar door ons allen.

NB Uw Verhalen is een platform waar iedereen zijn of haar eigen (historische) verhalen kan plaatsen. Erfgoed Leiden en Omstreken draagt dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijkheid voor de inhoud van Uw Verhalen.

kaart