Erfgoed Leiden en omstreken

Info

HBO en WO

Onze archieven, archeologische collectie en prent- audiovisuele en beeldcollecties bieden een schat aan mogelijkheden voor diverse onderzoeksrichtingen. Wij vinden het van groot belang dat studenten kennis maken met onze bronnen en daarom juichen wij colleges bij ons op locatie toe.

Studenten van diverse opleidingen zijn altijd welkom bij Erfgoed Leiden. De Pabo en de studies Geschiedenis, Archeologie, Kunstgeschiedenis  en Vergelijkende taalwetenschappen weten ons al te vinden.
Wilt u een college geven met gebruik van onze originele bronnen, dan kunt u onze vergaderzaal hiervoor reserveren. U kunt zelf de stukken aanvragen via onze website of met ons overleggen over de mogelijkheden.

Wij bieden graag als introductie van het college een rondleiding door onze depots aan. Deze rondleiding kan algemeen zijn of toegespitst op een specifiek onderwerp. Ook geven wij graag suggesties voor verdere onderzoeksmogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

kaart