Erfgoed Leiden en omstreken

Info

Budget subsidieregeling Historisch Stadsbeeld 2014 vergeven

De subsidieregeling Historisch Stadsbeeld is een groot succes. Dit jaar is er subsidie verleend voor het herstel van tien historische winkelpuien en het aanbrengen van het historisch kleurbeeld op éénentwintig panden en gebouwencomplexen. Tevens is er subsidie beschikbaar gesteld voor het herstel van zeven monumentale objecten in de openbare ruimte (waaronder monumentale stoepen en grafzerken op Begraafplaats Groenesteeg) en aan verschillende van deze projecten wordt momenteel hard gewerkt.

Het grote succes van deze subsidieregeling betekent helaas dat het voor dit jaar beschikbare budget is vergeven en dat er dit jaar geen aanvragen meer kunnen worden ingediend. Mocht u concrete plannen hebben voor werkzaamheden waarvoor u subsidie zou kunnen krijgen, laat het ons dan wel weten!  Indien er dit jaar alsnog budget beschikbaar komt, dan stellen wij u daarvan op de hoogte en kunt u een aanvraag indienen. De aanvraag wordt dan behandeld op volgorde van binnenkomst. Mocht er voor uw plannen dit jaar uiteindelijk geen subsidie meer kunnen worden toegekend,  dan dient u uw aanvraag in 2015 opnieuw in te dienen.

 

Mocht u gebruik willen maken van de subsidieregeling, denkt u er dan wel aan dat u niet mag beginnen met de werkzaamheden voor u een voorlopige subsidiebeschikking heeft ontvangen?

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Cas Nagtzaam: 071 516 5909, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Monique Roscher: 071 516 5785, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kaart