Erfgoed Leiden en omstreken

Info

Nacht van Kunst en Kennis 16 september 2017

Ontdek het Rapenburg uit de 18e eeuw! Erfgoed Leiden laat je het verleden ontdekken met Virtual Reality tijdens de Nacht van Kunst en Kennis.
Kom op zaterdag 16 september naar het Rapenburg en kijk met je eigen smartphone naar het Rapenburg van toen. Of kijk door de muren van het Academiegebouw naar de kamers die normaal gesproken niet toegankelijk zijn.

Bouwhistorici van Erfgoed Leiden zijn in de boeken gedoken en hebben het Rapenburg uit de 18e eeuw in kaart gebracht en getekend. Dit levert een verrassing op. Wat is er veel gebeurd in 300 jaar.

Dus voor een ontdekkingsreis hoef je geen verre zeeën over te varen of naar de maan te vliegen. Tijdens de Nacht van Kunst & Kennis kun je op expeditie in Leiden! 

Wetenschappers, theatermakers, muzikanten en kunstenaars nemen jou mee op hun zoektocht naar onbekende werelden. Het festival is op het Rapenburg. Ben je er klaar voor? Ga mee op reis en ontdek een nieuwe wereld tijdens de Nacht van Kunst & Kennis! Het hele programma staat hier en tickets koop je via deze link.

kaart